ŠKL podprvaki 2012

Na ŠKL finalni prireditvi, 25. aprila v Kopru, smo postali podprvaki ŠKL-odbojka M, za leto 2011/12. Bilo je spektakularno, bučno, noro…in naporno!

V 17 letih ŠKL smo doživeli že veliko dogodivščin.

Tokrat smo imeli priložnost boriti se na zaključni prireditvi ŠKL, ki je vedno nekaj “norega”. Dvorana Bonifika v Kopru je rohnela od glasnega navijanja. Igralci obeh ekip so bili motivirani, spektakel za finalne boje je bil vrhunsko pripravljen. Dobro smo začeli igro odbojke in rezultat je lezel v eno, pa v drugo stran. Bilo je kaj videti, saj drugače verjetno ne bi bilo direktnega TV prenosa A kanala. Nasprotniki, dijaki ŠC Novo mesto so imeli izredno podporo navijačev. Kar deset avtobusov sošolcev je prihrumelo na obalo. Konec nas ni razveselil. Pri nasprotniku je prikazal semafor tri točke več. A igra obeh ekip je bila vrhunska in dvorana je bila kljub svoji veličini na momente prenizka. …

FINALE ŠKL ODBOJKA FANTJE:

ŠC Novo mesto 63 : Gimnazija Ravne na Koroškem 60

Tudi podprvak odbojke ŠKL je veliko! Ne smemo pozabiti, da smo za pravico nastopanja na finalni prireditvi celo leto zelo uspešno igrali. Koliko in koliko točk se mora poklopiti za uspeh …. Kot vodja ekipe mojih fantov gledem nazaj in tudi v naprej. Seveda bomo tekmovali še in še. Številne dvorane po Sloveniji imajo odtisnjen naš odmev : “RAVNE, RAVNE”! Promocija šole, kraja, regije je izredna. Televizijski prenosi, radio, tisk… Bilo bi primerno, če bi se kdaj odzvali tudi “možje od zgoraj”!

ODBOJKARJEM ČESTITAMO!

DSCN5051DSCN5062

IMG 0041

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja