Rokometno področno v Velenju

Ker so trenutno na šoli le štirje aktivni rokometaši, smo letos precej razmišljali o udeležbi. Naši nasprotniki Slovenjegradčani in Velenjčani jih imajo namreč za izvažat, pa še kvaliteta tam nikoli ni bila sporna. Pa so fantje strnili vrste in v Velenje smo z novim Koraturjevim Mercedesom krenili štirje rokometaši (Popič, Bulovič, Lačen, Štrucl), pet košarkarjev (Pažek, Mrdavšič, Lampret, Verčko, Ribič), neprecenljiv nogomeni vratar (Blodnik) in samoimenovani selektor (Brezovnik).
Ko so košarkarji ugotovili zakaj je žoga tukaj smolnata in spoznali vse “čare” te precej grobe igre, nam je šlo presenetljivo dobro. Blodnik je nekajkrat “zaklenil” svoja vrata, rokometaši na katerih je ležalo največje breme so bili odlični.
Tako smo z gimnazijo Slovenj Gradec držali korak vse do konca in izgubili za gol (17:18), gimnazija Velenje, ki je postala tudi zmagovalec turnirja pa je bila vendarle precej boljša in zmagala z 18:10. Pri naših je največ golov dosegel Luka Popič, ki je bil za nagrado pripeljan do hišnega praga, kar se ne zgodi ravno pogosto.
Fantom čestitke za borbenost in dostojno zastopanje naše šole.

rokomet1 rokomet2 rokomet3

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...