ŠOLSKI PLESNI FESTIVAL

Ekipa je pridno vadila celo šolsko leto pod vodstvom Tomaža iz plesne šole Devžej…in rezultat ni izostal.

Finalnega tekmovanja v hip-hop, latino in pop koreorafijah, ki je potekalo v petek, 10.5. v Mariboru se je udeležila popolna ekipa – same dijakinje prvega letnika- Devana Reiter, Katja Vrhnjak, Nika Šuler, Urška Pisar, Saša Nemec in Eva Golob.

Tekma je bila seveda napeta, naše punce pa dobro pripravljene. V četrtfinale so se uvrstile Devana, Katja, Nika in Urška. Napeto smo čakale, kdo so polfinalistke- še vedno dve predstavnici naše gimnazije-Devana in Katja.

Napetost je naraščala, tudi utrujenost med tekmovalkami – veliki finale in Devana s svojim brezhibnim tehničnim znanjem in neverjetno energijo seveda med najboljšimi šestimi plesalkami iz cele Slovenije. Veliko navdušenje v naši ekipi!! In končno razglasitev rezultatov – Naša Devana je postala državna prvakinja, ekipno pa smo osvojile tretje mesto v močni konkurenci enaindvajsetih srednjih šol iz Slovenije.

Vzdušje po tekmi je bilo seveda rezultatu primerno…deževali so SMSi, čestitke od povsod, privoščile smo si sladoled in se seveda odločile, da bo drugo leto še bolje.

DSC 0034

DSC 0072

DSC 0681_1

(Skupno 229 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja