eAsistent in eAsistent za starše

Spoštovani starši!

V šolskem letu 2012/2013 bomo na Gimnaziji Ravne na Koroškem začeli z elektronskim vodenjem dokumentov. Izbrali smo aplikacijo eAsistent podjetja eŠola d.o.o.

EAsistent je rešitev, ki je nastala v sodelovanju z učitelji, razredniki, ravnatelji, pedagogi, starši in dijaki.  V sklopu eAsistenta bomo v šolskem letu 2012/13 na Gimnaziji Ravne na Koroškem uporabljali: 

  • eRedovalnico – elektronsko redovalnico, 
  • eDnevnik – elektronski dnevnik ,
  • modul Prehrana, ki bo omogočal dijakom prijavo in odjavo malice.

Za vas starše je na voljo storitev eAsistent za starše.

To je storitev, ki je povezana s šolskim sistemom eAsistent in vas starše preko SMS obvestil oziroma elektronske pošte obvešča o dogodkih povezanih z vašim otrokom. Tako vas lahko preko eAsistenta za starše obvestimo, da je bil vaš otrok v šoli pohvaljen, da je manjkal pri pouku, da je bil ocenjen (kje in s kako oceno) ali vas povabimo na govorilne ure.

Več o storitvi si lahko preberete na spletni strani https://www.easistent.com .

S ponujeno storitvijo eAsistent za starše želimo izboljšati komunikacijo na relaciji razrednik-dijak-starši, ki je ključna za dobro počutje in dosežen želeni uspeh dijaka v šoli. Storitev vam omogoča, da ste na tekočem z dogajanjem vašega otroka v šoli tudi takrat, ko zaradi svojih obveznosti ne uspete stopiti v stik z razrednikom. Želimo pa s storitvijo tudi spodbujati večjo prisotnost dijakov pri pouku.

V primeru, da se boste odločili za storitev eAsistent za starše, vas prosimo, da izpolnite pdfprijavnico, vpišete svoje podatke in izberete vrsto paketa (kaj vsebuje posamezen paket, si oglejte na prijavnici), podpisano prijavnico pa čim prej vrnete na šolo (razredniku ali v tajništvo). Priporočamo vam, da za obveščanje uporabite številko osebnega telefona ali e-naslov, ki ga boste zanesljivo koristili le vi osebno. Ponudnik storitve je podjetje eŠola d.o.o., ki vam bo glede na izbrani paket izstavila račun in omogočila dostop do informacij.

Tudi če se za storitev ne boste odločili in obvestil ne želite prejemati, vas prosimo, da to označite na ustrezno mesto v prijavnici in prijavnico oddate razredniku, da bomo seznanjeni z vašo odločitvijo. Prepričani pa smo, da se boste z veseljem odločili za enega od paketov, ki vam omogočajo obveščanje preko SMS sporočil.

 Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na razrednika, tajništvo ali na Simono Vreš  

(simona.vres@gimnazija-ravne.si).

                                                                               Ravnatelj:

Simona VREŠ                                                           Dragomir BENKO, prof.

(Skupno 127 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja